Λόγοι Απόκτησης Ιστοσελίδας

Είναι πλέον αποδεκτό από τους επαγγελματίες σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και στην χώρα μας ότι μια ιστοσελίδα αποτελεί απαραίτητο εργαλείο στον τομέα της προβολής, της προώθησης και της αύξησης των πελατών. Τα τελευταία χρόνια οι υπηρεσίες παροχής Internet στη Ελλάδα αυξάνονται ραγδαία και παρόμοια είναι η αύξηση των πολιτών που χρησιμοποιούν το internet.

Εδραιώστε την παρουσία σας

Περίπου 1,5 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο και 33,5% των πολιτών της χώρας μας χρησιμοποιούν το internet. Δεν έχει σημασία ποια είναι η επιχείρησή σας, δεν μπορείτε όμως να αγνοήσετε 3,8 εκατομμύρια έλληνες πολίτες οι οποίοι χρησιμοποιούν και ψάχνουν στο διαδίκτυο. Ο μόνος τρόπος για να σας βρουν είναι η ιστοσελίδα.

Αποκτήστε νέους πελάτες

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να συλλέξουν πληροφορίες για επιχειρήσεις και προϊόντα, για να διεκπεραιώσουν χρηματικές συναλλαγές με ιδρύματα του δημοσίου και τράπεζες όπως εξοφλήσεις λογαριασμών και για να αγοράσουν και να παραγγείλουν προϊόντα μέσω του διαδικτύου. Το internet είναι ένας νέος κόσμος από τον οποίο δεν πρέπει να απουσιάζετε εσείς ούτε η επιχείρησή σας.

Μεγαλύτερη διαθεσιμότητα πληροφοριών

Σε μια ιστοσελίδα μπορείτε να γράψετε και να παρουσιάσετε όλα όσα θέλετε όπως προϊόντα, εικόνες, video, τιμοκαταλόγους, εξειδικευμένες πληροφορίες και άλλα, τα οποία δεν μπορείτε να τα συμπεριλάβετε σε διαφημιστικά φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες και διαφημίσεις λόγω έλλειψης χώρου αλλά και χρόνου.

Εξυπηρετήστε τους πελάτες σας

Παρέχοντας απλές πληροφορίες όπως ωράριο λειτουργίας, λεπτομερείς περιγραφές προϊόντων, τιμοκαταλόγους, στοιχεία και φόρμες επικοινωνίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξυπηρετήσετε και να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας. Τα προηγούμενα είναι μερικά πολύ μικρά παραδείγματα του τι μπορείτε να πετύχετε με μια ιστοσελίδα. Η σημερινή τεχνολογία στον χώρο των δυναμικών ιστοσελίδων σας παρέχει δυνατότητα να επιτύχετε πολύπλοκες και εξειδικευμένες εφαρμογές και υπηρεσίες τόσο προς όφελος της ίδιας της επιχείρησή σας όσο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας. Η IntelSoft διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία μπορεί να κατασκευάσει δυναμικές ιστοσελίδες γνωστές ως Web Εφαρμογές οι οποίες παρέχουν λειτουργίες και υπηρεσίες που εσείς καθορίζετε. Για να γίνει αυτό πιο κατανοητό μπορείτε να φανταστείτε τις Web Εφαρμογές σαν λογισμικό το οποίο όμως δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας αλλά στο διαδίκτυο.

Πουλήστε προϊόντα

Γιατί να έχετε ένα ή περισσότερα καταστήματα σε μια ή περισσότερες πόλεις της Ελλάδας όταν μπορείτε να έχετε ένα κατάστημα για όλο τον κόσμο; Γιατί να μην μπορείτε να πουλάτε προϊόντα όλο το 24ώρο; Το ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί τον λιγότερο δαπανηρό τρόπο για να αυξήσετε το αγοραστικό σας κοινό και να διευρύνετε την επιχείρησή σας ενώ τα εκατομμύρια των χρηστών του internet αποτελούν πιθανούς πελάτες σας.

Copyright @ 2008-2024 IntelSoft | Κατασκευή ιστοσελίδων, εφαρμογές λογισμικού